#ANTREPRENORIUM, PROIECT PENTRU ÎNCURAJAREA ANTREPRENORIATULUI ȘI A OCUPĂRII PE CONT PROPRIU

#ANTREPRENORIUM, PROIECT PENTRU ÎNCURAJAREA ANTREPRENORIATULUI ȘI A OCUPĂRII PE CONT PROPRIU

Asociația “Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor” EUROPROJECT (CCMP EUROPROJECT), în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA) vă invită la cel de-al patrulea eveniment de informare organizat în cadrul proiectului #Antreprenorium, cod Mysmis 105026.

Evenimentul va avea loc în data de 17 iulie, începând cu ora 10.30, în Sala de Sedinte a Primariei Giurgiu, din Soseaua Bucuresti nr. 49-51, Giurgiu.

Vor participa doamna Paula Pârvănescu – Secretar de Stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, domnul Nicolae Barbu – Primarul Municipiului Giurgiu și domnul Florin Jianu – președinteleConsiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.

Proiectul #Antreprenorium este finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, apelul România Start Up Plus și are drept obiectiv încurajarea antreprenoriatului și a ocupării pe cont propriu prin susținerea înființării de întreprinderi cu profil nonagricol în zona urbană din regiunea Sud a României. Implementarea proiectului va conduce la susținerea a 55 de firme nou înființate (prin intermediul schemei de minimis) și la crearea a cel puțin 110 de locuri de muncă. Astfel, în urma organizării unui concurs de planuri de afaceri, primele 55 cele mai bune planuri de afaceri vor primi o finanțare în cadrul proiectului de maximum 160 000 lei.

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la acest eveniment la adresa de e-mail antreprenorium@europroject.org.ro sau la telefon 0758.099.670.

Ultima modificare: 13.07.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ANUNȚ APA SERVICE S.A.

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.